Natuur begraafplaats bloemen

Voor een bloemrijk en duurzaam afscheid

Bij het verliezen van een dierbare is een persoonlijk afscheid het begin van een mooie herinnering. Bloemenhuis Bouman in Eindhoven staat klaar om u te helpen bij het creëren van een bloemrijk en duurzaam afscheid, speciaal voor natuurbegraafplaatsen. Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen en gecertificeerde bloemen om de natuur zo min mogelijk te belasten.

Rouwstukken geheel naar uw wensen

Onze rouwstukken zijn bloemrijk, veelzijdig en geheel naar uw wensen te realiseren. Een rouwstuk van Bloemenhuis Bouman staat garant voor een schitterende liefdesbetuiging van de directe gezinsleden. Ook voor familieleden, vrienden en kennissen die een liefdevolle laatste bloemengroet willen brengen, bieden onze rouwstukken uitkomst.

Persoonlijke service en bezorging

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op via 040 211 32 48 of kom langs in onze winkel gelegen aan de Heezerweg 317 in Eindhoven. Wij bieden persoonlijke bezorging van uw rouwstukken in Eindhoven en omgeving.

Duurzame bloemist met oog voor detail

Als duurzame bloemist zorgen wij ervoor dat onze bloemen op een verantwoorde manier worden gekweekt en verwerkt. Wij gebruiken speciaal voor natuurbegraafplaatsen een natuurlijke ondergrond gemaakt van papier-maché en Oasis Naturebase Bio Floral om de natuur zo min mogelijk te belasten. Daarnaast richten wij ons zoveel mogelijk op gecertificeerde bloemen met het MPS A-label.

Unieke en zorgvuldig gemaakte rouwstukken

Dagverse bloemen worden door onze bloemisten zorgvuldig verwerkt tot unieke rouwstukken. Elk rouwstuk is een kunstwerk op zich, met oog voor detail en met de grootste zorg samengesteld.

Richt een laatste groet met een rouwlint

Een rouwlint biedt de mogelijkheid om nog enkele laatste, mooie afscheidswoorden te richten aan de overledene. Of juist om met enkel een naamsvermelding te laten merken dat de overleden persoon u dierbaar was. U kunt na bestelling de tekst invoeren bij de Gratis tekstkaart bij het plaatsen van uw bestelling.

Bloemenhuis Bouman bezorgt al sinds 1956 een goed gevoel in Eindhoven en omgeving. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een persoonlijk en bloemrijk afscheid.

Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering.

Neem contact met ons op via 040 211 32 48 of kom langs in onze winkel aan de Heezerweg 317 in Eindhoven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een passend rouwstuk voor uw dierbare.