Over ons

Bloemenhuis Bouman een begrip in het stadsdeel Stratum,

Sinds 1948 gevestigd aan de Heezerweg in Eindhoven. Een familie bedrijf met de 3e generatie die met passie in de bloemen & planten werkt. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht, van feestelijke boeketten, tot aankleding van uw trouwlocatie tot special gemaakte rouw bloemwerk wat door ons met passie gemaakt wordt. Ook kunt u leuke cadeau artikelen bij ons vinden, wij hebben een mooie collectie aan Fidrio vazen, Rasteli kaarsen & deco, Ceramics Limburg Potten. Voor ieder wat wils, we zien u graag in onze winkel.

Even voorstellen…

Niels
Sinds 2024 ben ik eigenaar van Bloemenhuis Bouman, passie voor bloemen met de paplepel mee gekregen. Als klein ventje was ik al te vinden in onze winkel & ook creatief bezig met bloemstukjes te maken. Sinds 2010 werd het serieus, de 3e generatie is aan zet…  Mijn passie, klanten blij maken met bloemen maar ook met een leuk praatje.
Henry, 2e generatie van Bloemenhuis Bouman. Sinds 1990 tot 2023 eigenaar van Bloemenhuis Bouman. Passie voor bloemen en planten. Mijn specialiteiten afscheid bloemwerk.
Moniek,
Diesel, ontspanningsmanager

Diesel vervult sinds december 2015 de belangrijke rol als ontspanningsmanager binnen onze winkel! Ze werkt full time in de winkel en draagt bij aan de vitaliteit, sportiviteit en het plezier van Henry, Moniek & Niels