Veelgestelde vragen

De bezorgkosten in Eindhoven zijn € 4,95 , overige plaatsen in Nederland is het € 6,95.

Wanneer je op maandag t/m zaterdag voor 12:00 uur besteld, wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Op zondagen en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Je kiest zelf op welke dag het boeket wordt bezorgd. Wij bezorgen 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).

De boeketten op de webshop zijn afgebeeld in middel formaat. Het boeket dat je besteld, wordt altijd naar waarde bezorgd. Dit betekent dat de waarde van de bloemen die verwerkt zijn in het boeket overeenkomen met de bestelwaarde.  Bloemen zijn een natuurproduct en worden altijd met samengesteld door onze vakbloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het boeket mogelijk iets afwijken van de foto.

Als duurzame bloemist staan wij er trots op dat wij ons inzetten voor een betere wereld. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk duurzame bloemen in te kopen, met het MPS A keurmerk als ons leidende principe. Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in gerecycled inpakmateriaal en gebruik maken van onze eigen zonnepanelen.

Het MPS A keurmerk staat voor een verantwoorde en duurzame productie van bloemen. Bij de selectie van onze leveranciers houden we strikt rekening met hun certificering. Dit betekent dat de bloemen die wij aanbieden geteeld zijn met respect voor mens en milieu. Door deze bewuste keuze kunnen onze klanten genieten van prachtige bloemen, wetende dat ze bijdragen aan een duurzamere wereld.

Naast het kiezen voor duurzame bloemen, hebben we ook geïnvesteerd in gerecycled inpakmateriaal. We begrijpen het belang van het verminderen van afval en daarom maken we gebruik van materialen die hergebruikt kunnen worden. Door dit te doen dragen we bij aan het verminderen van de belasting op het milieu en stimuleren we anderen om dezelfde bewuste keuzes te maken.

Bovendien nemen we onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om energieverbruik. Daarom hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen op ons bedrijfspand. Deze zonnepanelen voorzien ons van duurzame energie, waardoor we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en onze ecologische voetafdruk verminderen. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van bloemen die niet alleen mooi zijn, maar ook geproduceerd worden met respect voor het milieu.

Als duurzame bloemist streven we ernaar om onze klanten bewust te maken van de impact die zij kunnen hebben. Door bij ons te kopen, steunen ze niet alleen een lokale onderneming, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere wereld. We willen onze klanten inspireren om bewuste keuzes te maken en hen laten zien dat het mogelijk is om mooie producten te kopen zonder schade toe te brengen aan het milieu.

Ja, dat kan. Je persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan de ontvanger. Tenzij je zelf je naam op het kaartje vermeldt. Vermeld je geen naam op het kaartje dan wordt het boeket anoniem verstuurd. Gegevens van de besteller worden nooit zonder toestemming gedeeld met de ontvanger.

Nadat u een bestelling geplaatst heeft in onze webshop, krijgt u een bevestiging mail met daarin ook een Factuur met BTW.

Het bestelproces in een aantal overzichtelijke stappen:

  1. Kies een boeket
  2. Voeg een persoonlijke boodschap toe
  3. Voeg eventueel een cadeauartikel toe
  4. Vul jouw eigen gegevens in
  5. Vul de bezorggegevens van de ontvanger in en kies het bezorgmoment
  6. Betaal de bestelling. Dit is o.a. mogelijk met iDEAL, Creditcard, PayPal
  7. Per mail ontvang je een bestelbevestiging
  8. Je ontvangt per mail een bezorgbevestiging zodra het boeket bezorgd is.

*Wil je anoniem blijven, laat dan geen naam achter op de wenskaart. Wij geven nooit zonder toestemming gegevens van de afzender door.