Moederdag bloemen bezorgen

Verwen je moeder op Moederdag met een prachtig boeket!

Laat je liefde stralen met een vers boeket

Op zondag 12 mei is het Moederdag en wat is er nu een betere manier om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt dan met een prachtig boeket bloemen? Onze vers boeketten zijn met liefde samengesteld en zorgen gegarandeerd voor een stralende glimlach op het gezicht van je moeder.

Persoonlijke bezorging op zondag voor moederdag

Geen tijd om het boeket zelf te bezorgen op Moederdag? Geen zorgen! Wij bieden persoonlijke bezorging op zondag, zodat je moeder het boeket rechtstreeks thuis ontvangt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het bezorgen en kan je moeder optimaal genieten van haar speciale dag.moederdag bloemen bezorgen

Wil je iets extra’s toevoegen aan het boeket?

Maak het cadeau compleet door een heerlijke doos chocolade, fles wijn of een knuffel toe te voegen aan het boeket. Zo maak je Moederdag extra speciaal!

Waarom kiezen voor onze service?

Wanneer je kiest voor onze service, kies je voor kwaliteit en gemak. Onze boeketten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de mooiste bloemen. Daarnaast bieden wij persoonlijke bezorging op zondag, zodat je moeder het boeket op Moederdag zelf ontvangt. Geef je moeder het cadeau dat ze verdient en verras haar met een prachtig boeket!

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap toevoegen die wij op een kaartje bij het boeket zullen voegen.

Helaas kunnen wij geen specifieke tijdstippen garanderen, maar onze bezorgers doen hun uiterste best om het boeket op een geschikt moment te bezorgen.

Als je moeder niet thuis is, zal onze bezorger proberen het boeket bij de buren af te leveren. Als dit niet mogelijk is, wordt er een briefje achtergelaten met informatie over de bezorging.

Ja, al onze boeketten die besteld zijn voor zondag 12 mei 2024 worden op die dag bezorgd door onze bezorgers.

Het bestellen van een boeket is eenvoudig. Selecteer het gewenste boeket, voeg eventueel extra’s toe en voer de benodigde gegevens in voor de levering. Betalen kan veilig en snel via verschillende betaalmethoden.

Wij bezorgen met onze persoonlijke bezorgers in Eindhoven, Aalst- Waalre, Geldrop, Nuenen, Veldhoven, Son & Breugel.
Andere plaatsten worden door onze Fleurop collega gemaakt & bezorgd.