Winkel

Bloemen arrangementen: voor ieder wat wils

Wil je wat anders geven dan een boeket? Kies dan voor een bloemen arrangement. Mooie arrangement zorgen voor een goede sfeer en zijn op dit moment populairder dan ooit. Een Bloemstuk past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je arrangementen die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Wanneer je een arrangement koopt bij Bloemenhuis Bouman, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot of schaal. Het kan voorkomen dat de pot of schaal afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment van ons wordt een passende pot gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een pot of schaal die lijkt op de getoonde afbeelding. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan…

Online bloemen arrangementen bestellen

Bij Bloemenhuis Bouman kun je ook online arrangementen kopen. Bestel je een bloemen arrangement op werkdagen voor 12:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Wie ga jij verrassen met een mooie bloemen arrangement?